Hiking Tour in the Apuseni Mountains: 1 Day Guided Hiking Tour in the Trascaului Mountains: Coltesti Village - Ardascheia Peak (1249 m) - Rimetea Village, group from Romania & New Zeeland, MountainGuide-Sibiu - your mountain guides in Romania.

Intr-o lume prea agitata, zgomotoasa, consumatoare si superficiala oamenii astia te pot ajuta sa-ti pastrezi sanatatea fizica, si sa te relaxezi mental la sfarsit de saptamana. Aer curat, parteneri de drumetie amabili si bine dispusi si peisaje superbe te vor face sa-ti dai seama ca inca nu cunosti Romania pe deplin.
Multumim MGS!

Simona Zgarcea, Sibiu, Romania, 17 Iulie 2016

Am mers cu MGS, pana acum, in doua drumetii montane si am ramas cu momente deosebite. Intr-o buna zi, l-am abordat pe Iulian si i-am spus: "trebuie sa facem ceva, vreau sa vin si eu pt ca nu mai suport sa vad atatea fotografii minunate cu muntii Tarii mele!". Pana sa fac aceasta, le-am urmarit activitatea pe retea si am navigat pe site-ul lor, iar ce am vazut m-a incantat. Ghizii montani de la MGS sunt profesionisti si atenti cu clientii lor, dar mai cu seama, sunt "bolnavicios" de pasionati de activitatea lor. Iar eu pot cu usurinta sa inteleg de ce! Daca printre vizitatorii acestui cont ori a site-ului, inca mai sunt oameni nehotarati in privinta paticiparii la o tura montana, ii rog sa lase grijiile deoparte si sa vina cu noi.....nu vor regreta!
Post scriptum: mersul la munte (cu Mountain Guide Sibiu) provoaca dependenta, iar asta se trateaza cu.....si mai multe ture. Asa am auzit de la oameni avizati si cine sunt eu sa-i contrazic? :)

Paul Vlad, Sibiu, Romania, 17 Iulie 2016