Hiking tour in the Retezat National Park: 3 Days Guided Hiking Tours in the Retezat Mountains: Peleaga Peak - 2509 m and Papusa Peak - 2508 m, Group from Romania & Moldova Republic, July 1st - 3rd, MountainGuide-Sibiu, Romania

Multumesc mult Iulian pentru turele montane frumoase pe care le organizezi,pentru profesionalism si pentru siguranta pe care o acorzi!!!Cea mai tare echipa de ghizi montani!!! Va doresc mult succes in continuare!!!

Alexandra Fulea, Sibiu, Romania, Iulie 2016

Am cunoscut acum un an echipa de la Mountain Guide Sibiu într-un tur din apropierea orașului și de atunci i-am urmărit de online prin locurile care le vizitau. Abia recent mi-am făcut timp pentru o drumeție de trei zile în munții Retezat de care am rămas încântată. Ghizii de la MountainGuide-Sibiu au avut grijă să avem parte de o drumeție plăcută, chiar dacă a plouat un pic, am petrecut timpul foarte frumos la înălțimi. Vreau să mulțumesc lui Iulian, Vlad și Mircea pentru grija de care au dat dovadă cu noi toți, deși eram într-un număr destul de mare de iubitori de a urca pe cel mai înalt vârf din munții Retezat. Am aflat multe lucruri noi despre felul în care poți cuceri munții și la ce ar trebui să atrag atenție pe viitor. Oamenii cu care am petrecut cele trei zile în Parcul Național Retezat sunt excepționali și m-am bucurat că i-am cunoscut. Abia aștept să mai am ocazia să cuceresc și alte vârfuri montate alături de Iulian. Câteva impresii de la tură și fotografii le-am postate pe blogul meu.
Și, da, am venit din Republica Moldova special pentru această tură și am făcut cu autocarul 13 ore. Și sunt gata să mai fac multe ore din astea pentru noi aventuri alături de ghizi.

Lia Ciutac, Chisinau, Republica Moldova, Iulie 2016