Walking tour in the Cindrel Mountains with overnight to a sheepfold: June 2016, Group from Romania, MountainGuide-Sibiu, Romania.

Drumetia la stana : Raiul pe pamant
Drumetie, traditie, veselie, copilarie, voie buna, joaca, verde, aer, foc de tabara, dormit in fan, roua de dimineata, ceaun, bulz, cantec... cea mai exclusivista drumetie si cazare la mii de stele: Stana lui Ghita. Multumiri lui Iulian Panescu Ghid Montan care a adunat vreo 40 de suflete dintre care 15 copii si i-a dus intr-o poveste aparent uitata. Fara curent electric, fara telefoane, fara televizor, doar cu voie buna si veselie.
Asadar, daca aveti drum in zona Sibiului, incercati experienta. Daca nu aveti, mergeti in mod special pentru drumetiile celor de la MountainGuide-Sibiu ( Iulian, Vlad, George). Si nu, nu este reclama.. este despre Romania frumoasa si despre niste oameni care fac ceea ce fac din toata inima si despre care merita sa afle lumea intreaga.
Camelia. Marius & Luca Vincze, Bucuresti, Iunie 2016

Da. O țară frumoasă care încă păstrează amprentele strămoșilor .
Dacă nu erați voi, MountainGuide-Sibiu, noi cu siguranță nu am fi redescoperit plăcerea reîntâlnirii cu natura așa cum am lasat-o copil fiind.
E acolo oameni " mari " !
Redescoperiti-o !
Oameni precum cei de la MountainGuide-Sibiu va sunt alături cu suflete calde și primitoare așa cum ne sta bine noua TUTUROR ROMANILOR !
Delia Maria Sopa, Sibiu, Iunie 2016


Oameni extraordinari care formeaza o echipa de exceptie! Multumim MountainGuide-Sibiu pentru experienta unica, profesionalismul si dedicatia de care ati dat dovada! Felicitari pt treaba excelenta pe care o faceti! Tineti-o tot asa! Abia astept urmatoarele drumetii!

Corina Dordea, Sibiu, Iunie 2016