Hiking tour in the Fagaras Mountains-the Alps of Transylvania, The Netedului Ridge, group from Romania, June 2016, MountainGuide-Sibiu, Romania

O tura minunata cu oameni faini. Multumim George, ai facut ca totul sa fie desavarsit. Iar Mircea...acelasi om minunat care te face sa te simti in familie :-) Bravo gasca faina.
Diana Maria, Sibiu, Iunie 2016

Ma bucur ca am gasit niste oameni minunati, veseli si cu umor "subtire".
Multumesc ca m-ati primit si mi-ati oferit ocazia de a revedea locuri strabatute cu 34 de ani in urma. cand jnepenisul era mult mai mic :)
PS: Multumesc Mircea pentru poze !
Ciprian Muntean, Sibiu, Iunie 2016

Multumim din suflet ! A fost foarte frumos... si multumim si lui Mircea de poze :)
Carmen Dobrin, Sibiu, Iunie 2016

A fost o experienta inedita. Multumesc organizatorilor ca m-au facut sa ma simt minunat la prima drumetie dupa mult timp. Abia astept sa repet experienta!
Ioana Dragosin, Sibiu, Iunie 2016

MountainGuide-Sibiu este o echipa profesionala si foarte dedicata! Va multumesc din suflet pentru drumetiile foarte bine organizate si bine gandite. Cu voi am putut sa vizitezi locuri minunate cu oameni faini! Cel mai bun mod de a petrece timp liber in natura. Multumesc ca promovati viata sanatoasa, conectare cu natura, turismul local si frumusetiile naturale ale Romaniei. HIghly recommended!

Yulia Weiss, Sibiu, Iunie 2016