Trekking tour in the Lotrului Mountains, Romania: Sadului Valley - Prejba Peak-1745m - Sadului Valley, Group from Romania, May 2016, MountainGuide-Sibiu, Romania.

Daca ar fi sa multumesc cuiva si sa fiu recunoscatoare aceia ar fi echipa Mountain-Guide-Sibiu .De ce ?? Pentru drumetiile pe care le organizeaza la fiecare sfarsit de saptamana ,cand i-am cunoscut pe cei din echipa aveam emotii, nu stiam daca o sa pot face fata traseelor montane pe care le vedeam in pozele postate de ei .Astazi dupa patru drumetii cu ei ma pot lauda ca admir cu ochii mei peisaje de vis pe care, cu fiecare drumetie le descopar mereu altele si tot mai frumoase, peisaje ce te lasa cu respiratia taiata,oameni noi si frumosi . La inaltime parca stancile, copacii si florile sunt mai frumoase si cerul ti se pare mai aproape. Dupa fiecare drumetie ma intorc mai plina de energie si abia astept sa treaca saptamana sa merg in alta tura sa descopar locuri noi. De aceea multumesc Iulian Panescu si intregii echipe pentru drumetiile pe care le organizezi pentru noi !!

Tatiana Naelhas, Cisnadie, Romania,  Mai 2016

Turele organizate de voi au depasit cu mult asteptarile mele. Peisajele spectaculoase, bucuria si emotia simtite pe cararile calcate, caldura oamenilor deosebiti pe care i-am cunoscut sunt doar cateva din aspectele care ma determina sa ma alaturi voua, atunci cand timpul imi va permite, in viitoarele ture pe care le veti propune. Astept revederea pe carari de munte alaturi de iubitori de natura si de panorame montane. Sunteti extraordinari si meritati tot respectul nostru pentru ceea ce faceti. Ne oferiti sansa de a ajunge in locuri minunate, pe care n-am avea altfel cum sa le atingem. Inca o data, mii de multumiri pentru responsabilitatea pe ca v-o asumati si pentru timpul pe care ni-l dedicati organizand aceste inegalabile ture montane.

Anca Ursu, Sibiu, Romania, Mai 2016