Walking tour in the Trascaului Mountains, Romania: Modolesti - Tecsesti - Piatra Cetii Peak - Dealul Geoagelui - Modolesti, Group from Romania, Mai 2016, MountainGuide-Sibiu, Romania

Super locuri, super oameni....totul la superlativ! Am aflat de acesti oameni minunati de la o prietena careia ii povesteam dragostea mea pentru natura si pentru munte. Am dat like imediat si la prima drumetie am dat click pe "Going" ;). De aici si pana la privelisti care iti taie respiratia si te deconecteaza total de viata urbana au fost doar cativa pasi :). O echipa bine organizata cu care te simti in siguranta, ei sunt MountainGuide Sibiu, oameni faini! Multumesc pentru fiecare drumetie ce a fost si ce o sa fie.

Mihaela Alina Crisan, Sibiu, Romania, Mai 2016

Muntele, o oază de linişte şi un izvor de energie! Cum sa nu adori această minunăție a naturii? L-am cunoscut pe Iulian acum ceva vreme prin intermediul unei prietene, căreia ii mulțumesc pentru asta!
Nu am stat pe gânduri prea mult şi am acționat, participând la  tura din Apuseni :) Am fost plăcut impresionată de buna organizare a drumețiilor, de detaliile date de Iulian despre aceastea, de oamenii minunați pe care i-am cunoscut, de atmofera excelenta, de peisajele minunate care-ți taie respirația :)
Pentru asta țin sa iți mulțumesc ție, Iulian şi întregii echipe pentru ceea ce faceti, țineți-o tot aşa! Imi doresc să ne vedem cat mai des şi sa ne provoci în continuare la mişcare, ca de fiecare dată!

Anca Badescu, Sibiu, Romania, Mai 2016