Winter tour in Romania: 1 Day Guided Trekking Tour in the Cindrel mountains-Unmarked Paths, Group from Romania, January 9th-2016, Mountain Guide Sibiu, Romania

Super tura de astazi in Muntii Cindrel, super trupa, ne-am simtit extraordinar, relaxati, detasati de cotidian, energizati, un sentiment si o stare ce trebuie repetate cat mai des...Asteptam urmatoarele ture! Multumim, Iulian&Co, sunteti de nota 10*!
Maria Magdalena, Sibiu, Romania
Pentru foarte mulți oameni pasionați de munte,  care doresc să  cunoască atât frumusețile montane, dar să simtă în siguranță pe parcursul întregii aventuri în munte, eu recomand cu căldură Mountain Guide Sibiu. Organizarea drumețiilor este extraordinară. Informațiile despre drumeții sunt puse la dispoziția participanților din timp, traseul este bine conceput, atât pentru începători, cât și pentru avansați, iar ghizii sunt speciali. Amândoi sunt ghizi montani, dar mai mult, sunt niște oameni deosebiți, prietenoși și foarte bine organizați. Sunt de un real ajutor,  fiind foarte flexibili în modificarea programului, planificarea traseului și foarte rapizi în a răspunde la orice cerințe sau întrebări. Fiind oameni ai muntelui, este clar că sunt foarte experimentați și știu exact pe unde se poate merge și ce se poate face în orice situație.  Sunt convinsă că se bazează și pe câteva variante de traseu, care pot fi adaptate abilităților și nivelului fizic al fiecărui participant. Iar surprizele comestibile din vârful muntelui (cârnați, slănină și pâine prăjită, făcute la un foc de tabără la stână) sunt deosebite!!!
Eu personal, m-am simțit foarte confortabil pe tot parcursul drumețiilor și aștept cu bucurie următoarele aventuri montane.  Programul excursiilor  a fost adaptat și în funcție de vreme, fotografiile făcute de Iulian și George mi-au făcut o imensă plăcere și vor rămâne în albumele mele mereu. Drumețiile fiind foarte bine organizate, mie nu mi-a mai rămas altceva de făcut decât să mă concentrez asupra urcării, să admir spendorile munților și să fac poze. Ce pot să spun mai mult...drumețiile organizate de Mountain Guide Sibiu sunt speciale și eu voi merge cu această echipă specială oricând!!! Mulțumesc Iulian și George!!!

Daniela, Sibiu, Romania, January 9th, 2016