Hiking tour in the Fagaras Mountains: 1 Day trip to the Top of the Romanian Mountains - Moldoveanu Peak - 2544 m with a group of 46 guests from Romania, Republic of Moldavia & Australia, Mountain Guide-Sibiu, Romania, July 2016

Datorită echipei MountainGuide-Sibiu, visul meu a devenit realitate – am ajuns pe acoperișul României, Vf. Moldoveanu 2544m. Totodată am avut parte cu toții de un weekend fantastic în munții Făgărași, atât la pensiune unde am fost cazați cât și în tura montană, o atmosferă superbă, un timp frumos și oameni plini de entuziasm și curaj. Vreau să mulțumesc din suflet întregii echipe a ghizilor pentru profesionalism dar și această oportunitate și bună organizare. Mă bucur că v-am cunoscut și sper ca și în continuare să am ocazia să mai merg alături de voi în alte ture montane la fel de interesante cum a fost asta. A fost prima dar cu siguranță nu ultima mea escapadă montană alături de voi! Sănătate și cât mai multe puteri spre mai mulți și spre mai înalți!

Vadim Suveica, Chisinau, Republica Moldova, Iulie 2016

Iulian is a great guide and organiser. I did two trips with him this summer and had a great time on both. He knows great places and can take you off the beaten track. On our ascent of Moldoveano he did a great job organising a huge group and I was delighted to be a part of it. It was one of my best days in Romania - stunning scenery, great company, a tasty barbeque dinner afterwards and a real sense of achievement. I would highly recommend doing a trip with Iulian. Thanks again for two great trips!

Hazel Bidmead, Australia.

 

Walking tour in the Cindrel Mountains, Romania: 1 day guided walking tour in the Cindrel Mountains with a lunch to a sheepfold, Mixed group with guests from Germany, England and Romania, July 2016, MountainGuide-Sibiu, Romania

"Tolle Wanderung in den rumänischen Cindrel Bergen! Einmaliges Erlebnis und sehr gute Führung durch Iulian."
Thomas D. aus München, Deutschland, Juli 2016

Ador să vin în drumețiile voastre, băieți! Sunteți cei mai tari! Cu voi în drumeție starea de bine e garantată 100%. Împreună am prins și ploi și zăpezi și soare cu cer perfect și de fiecare dată m-am simțit excelent. Bravo vouă pentru ceea ce faceți pentru noi!! Vă foarte mulțumim!
Cora Matei, Sibiu, Iulie 2016

Prima drumetie montana cu voi, a fost pentru mine o experienta unica si cu siguranta voi mai participa si cu alte ocazii. Organizarea si atmosfera minunata, locuri si privelisti grozave, alaturi de oameni faini. Recomand MountainGuide Sibiu!

Mari Ani, Sibiu, Romania, Iulie 2016

 

Hiking Tour in the Apuseni Mountains: 1 Day Guided Hiking Tour in the Trascaului Mountains: Coltesti Village - Ardascheia Peak (1249 m) - Rimetea Village, group from Romania & New Zeeland, MountainGuide-Sibiu - your mountain guides in Romania.

Intr-o lume prea agitata, zgomotoasa, consumatoare si superficiala oamenii astia te pot ajuta sa-ti pastrezi sanatatea fizica, si sa te relaxezi mental la sfarsit de saptamana. Aer curat, parteneri de drumetie amabili si bine dispusi si peisaje superbe te vor face sa-ti dai seama ca inca nu cunosti Romania pe deplin.
Multumim MGS!

Simona Zgarcea, Sibiu, Romania, 17 Iulie 2016

Am mers cu MGS, pana acum, in doua drumetii montane si am ramas cu momente deosebite. Intr-o buna zi, l-am abordat pe Iulian si i-am spus: "trebuie sa facem ceva, vreau sa vin si eu pt ca nu mai suport sa vad atatea fotografii minunate cu muntii Tarii mele!". Pana sa fac aceasta, le-am urmarit activitatea pe retea si am navigat pe site-ul lor, iar ce am vazut m-a incantat. Ghizii montani de la MGS sunt profesionisti si atenti cu clientii lor, dar mai cu seama, sunt "bolnavicios" de pasionati de activitatea lor. Iar eu pot cu usurinta sa inteleg de ce! Daca printre vizitatorii acestui cont ori a site-ului, inca mai sunt oameni nehotarati in privinta paticiparii la o tura montana, ii rog sa lase grijiile deoparte si sa vina cu noi.....nu vor regreta!
Post scriptum: mersul la munte (cu Mountain Guide Sibiu) provoaca dependenta, iar asta se trateaza cu.....si mai multe ture. Asa am auzit de la oameni avizati si cine sunt eu sa-i contrazic? :)

Paul Vlad, Sibiu, Romania, 17 Iulie 2016

 

Hiking tour in the Retezat National Park: 3 Days Guided Hiking Tours in the Retezat Mountains: Peleaga Peak - 2509 m and Papusa Peak - 2508 m, Group from Romania & Moldova Republic, July 1st - 3rd, MountainGuide-Sibiu, Romania

Multumesc mult Iulian pentru turele montane frumoase pe care le organizezi,pentru profesionalism si pentru siguranta pe care o acorzi!!!Cea mai tare echipa de ghizi montani!!! Va doresc mult succes in continuare!!!

Alexandra Fulea, Sibiu, Romania, Iulie 2016

Am cunoscut acum un an echipa de la Mountain Guide Sibiu într-un tur din apropierea orașului și de atunci i-am urmărit de online prin locurile care le vizitau. Abia recent mi-am făcut timp pentru o drumeție de trei zile în munții Retezat de care am rămas încântată. Ghizii de la MountainGuide-Sibiu au avut grijă să avem parte de o drumeție plăcută, chiar dacă a plouat un pic, am petrecut timpul foarte frumos la înălțimi. Vreau să mulțumesc lui Iulian, Vlad și Mircea pentru grija de care au dat dovadă cu noi toți, deși eram într-un număr destul de mare de iubitori de a urca pe cel mai înalt vârf din munții Retezat. Am aflat multe lucruri noi despre felul în care poți cuceri munții și la ce ar trebui să atrag atenție pe viitor. Oamenii cu care am petrecut cele trei zile în Parcul Național Retezat sunt excepționali și m-am bucurat că i-am cunoscut. Abia aștept să mai am ocazia să cuceresc și alte vârfuri montate alături de Iulian. Câteva impresii de la tură și fotografii le-am postate pe blogul meu.
Și, da, am venit din Republica Moldova special pentru această tură și am făcut cu autocarul 13 ore. Și sunt gata să mai fac multe ore din astea pentru noi aventuri alături de ghizi.

Lia Ciutac, Chisinau, Republica Moldova, Iulie 2016